* manje intenzivan sat, početnici

ABC yoga namijenjena je potpunim početnicima; koji nikada nisu vježbali yogu, te onima koji su vježbali u sustavu JUSŽ, Zen yogu, Medical yogu, i sl. a sada žele upoznati sustav i stilove dinamične yoge.
Čak i ako ste sportaš, vježbate pilates ili slično, i dalje preporučujemo ABC yogu za početak. Na ovim ćete satovima naučiti pravilno disati, izvoditi pozdrave suncu i osnovne pozicije te postati spremni za druge satove na kojima se ne daje toliko, za početnike, važnih informacija.

Za sve smo početnike pripremili poseban Starter paket po povoljnoj cijeni koji se sastoji od 16 sati iskoristivih na Abc yoga satovima. Ovaj paket vrijedi dva mjeseca i može se kupiti samo jedanput i koristiti samo na ABC yoga satovima. Ukoliko se nakon manje od 16 sati osjećate spremni za nove satove i nova iskustva, a u konzultaciji s učiteljem, ostatak možete iskoristiti na drugim satovima.

Nakon 16 sati Abc yoge možete izabrati neki drugi program. Neki su satovi poput Easy flow, Chandra flow ili Yoga terapije jednakog ili manjeg intenziteta od ABC yoga sata. No, ako se ne osjećate spremni za nove satove i želite utvrditi znanje na još kojem ABC yoga satu, obratite nam se i pronaći ćemo najbolji put za vas.

U Sangha yoga centru svi su satovi po principu drop-in, što znači da se nije potrebno najaviti na prvi sat, nego samo doći 10 do 15 minuta ranije. Za sat vam je potrebna udobna odjeća, mali ručnik, bose noge i dobra volja. Prostirke, ciglice i druga pomagala možete posuditi u studiju.
Ako imate svoju prostirku i želite ubuduće vježbati na njoj, možete je ostaviti u centru.

Pročitajte i ove upute za početnike