* restorativni, anti-stres sat

Chandra u prijevodu sa Sanskrita znači mjesec. Ovaj sat pogodan je tako za večernju praksu koja treba biti mirnija, sporija i uzemljujuća, a kako bi nas pripremila za kraj dana i počinak. U sljedove se biraju asane koje rade na dubokim istezanjima tijela te one koje uzemljuju. 
Chandra flow  svojevrsni je anti - stres program namjenjen svima. Sastoji se od slijeda manje zahtjevnih asana koje će pokrenuti energiju, cirkulaciju i dovoljno ugrijati tijelo za asana na podu koje se duže zadržavaju s ciljem dubljeg otvaranja nekih fizičkih struktura. Na svakom satu prakticiraju se razne pranayame te vođene relaksacije / vizualizacije.

Ukoliko usljed stresnog životnog perioda osjećate ankcioznost ili pak manjak energije, restorativne tehnike djelovat će terapeutski i pomoći vam pri vraćanju ravnoteže na fizičkom i suptilnom tijelu.

Na kraju svakog restorativnog sata opustite se uz Yoga Nidru ili neku drugu dužu vođenu relaksaciju. (joga sna ili jogijsko spavanje) vrlo je moćna tehnika duboke relaksacije. Naziva se joga sna jer doživljavamo stanje duboke opuštenosti, kao kada spavamo, ali sa sviješću. Namjera je poticati potpuno opuštanje tijela i duboko, meditativno stanje svijesti.