Snjezana Nina Vukas ERYT 500 - Direktor programa i glavni učitelj

Kao jedna od pionirki dinamične joge u Hrvatskoj i prva učiteljica u Hrvatskoj certificirana za podučavanje dinamičnih silova u školi priznatoj pri svjetskog asocijaciji Yoga Alliance, Snjezana je u ovaj program unjela više od 15 godina iskustva u prakticiranju i edukaciji dinamičnih stilova (Ashtanga yogom počela se baviti  1998.g. u Londonu), kao i nešto manje od desetljeća iskustva u podučavanju - yogu je počela podučavati tijekom obuke za učitelje u Miami yogashali 2005. godine.
Snjezana se educirala kod najboljih svjetskih učitelja Ashtanga yoge i Vinyasa yoge za koju završava i formalno obrazovanje kroz 500-satni program Prana flow yoge sa Shiva Reom.
Puna biografija


Iva Mertić RYT 500 - Asistent, mentor i predavač

Iva je asistent na školi, mentor i predavač (ABC yoga, Kids yoga, Restorativna yoga). Nakon dugogodišnjeg bavljenja yogom, Iva je od 2009. certificirana yoga instruktorica, a 2012. završava 500 satnu, naprednu obuku za učitelje u Sangha Om yoga school te postaje RYT 500. Završava i Yoga Kids TTC po metodi Rainbow kids yoga. Osim od domaćih učitelja, učila je od mnogih svjetskih učitelja, a s obzirom da je podučavanje yoge njezin poziv, u posljednjih pet godina odvodila je zavidan broj raznih satova, posebno onih za početnike. Stoga je njezino iskustvo sa početnicima zaista neizmjerno i dragocjeno.
Puna biografija
 

Lovre Marinković - Anatomija i fiziologija, Yoga terapija

Lovre je diplomirani fizioterapeut, osteopat te je trenutno na edukaciji iz Ayurvede. Izabrali smo ga za predavača anatomije i yoga terapije upravo zbog njegovog interesa za holistički pristup zdravlju koji prelazi granice fizičke anatomije i teoretskog znanja. Kao fizioterapeut i osteopat koji se svakodnevno bavi terapijama, Lovre kroz svoj rad s ljudima istražuje ljudsko tijelo na svim razinama, te svojim terapijama i stručnim savjetima pomaže mnogima.


Tatjana Petric ERYT 200 - Asistent i mentor

Tatjana je asistent i mentor. Osnovnu obuku završava 2010. godine a 2011. upisuje intenzivnu 500-satnu obuku za učitelje u Sangha Om yoga school koji će uskoro i uspješno završiti te se nastavlja educirati kroz razne radionice sa svjetski poznatim učiteljima.
Puna biografija


Dubravko Harapin - Ayurveda

Dubravko Harapin kvalificirani je praktikant Ayurvede (indijske tradicionalne medicine), prirodnog liječenja te različitih tipova i vrsta manualnog i energetskog rada na tjelu. Svoje obrazovanje stekao je na vodećim institucijama diljem svijeta (SAD, Indija, Tajland, Švedska, Engleska). Iako u svojoj praksi prvenstveno koristi Ayurvedu, u istu uvodi i druge modalitete koji se zasnivaju na principima holističkog pristupa zdravlju.
Više o Dubravku..


Danijel Dubičanec (Thai masaža, Partner yoga, Acro yoga)

Danijel Dubičanac jogu vježba od 1993. godine. Nakon nekoliko godina svakodnevne vježbe koja ga ozdravljuje od posljedica teške prometne nesreće, u želji da produbi znanje i susretne jogije, putuje u Indiju. Uči od prof.Lakshmankumara, umirovljenog pročelnika katedre za jogu Dharvarskog sveučilišta. U Rišikešu susreće svami Krišnu, izravnog učenika svamija Višnudevanande, pionira joge na Zapadu i utemeljitelja prvog programa za edukaciju učitelja joge. Stekavši certifikat društva Divine Life, na svamijev poticaj počinje podučavati hatha yogu u Zagrebu 1997. godine. U svom radu naglašava važnost unutrašnjeg iskustva položaja. Rado razmjenjuje znanja i ideje s prijateljima iz drugih stilova joge.
Više...
 

Gabriela Božić (Jivamukti yoga)

Gabriela Bozic, MA, is cofounder of the Jivamukti Yoga Centers in Munich, Germany. She holds a master's degree in linguistics and advanced certification in Jivamukti Yoga. Currently based in London, UK, Gabriela leads workshops internationally and is an established presenter at yoga conferences worldwide. Being a close and long time student of Sharon Gannon and David Life, she is also a part of the international Jivamukti teacher trainings. Her optimism and vivaciousness are contagious, her classes are powerful and challenging. However, no practice is as powerful as devotion and love, therefore, you will laugh a lot, sing a lot and talk about our true divine nature in her classes. She has been featured in many international magazines and TV shows. She co-authored with Patrick Broome the book ”Yoga for Life: Reconnecting to Mother Earth with Jivamukti Yoga” published in German, Italian and Czech language.
More info: www.gabrielabozic.com


Osim gore navedenih predavača, u sklopu našeg 300-satnog programa, svake godine gostuju i mnogi drugi učitelji i predavači. Više o njima pročitajte ovdje...