leela.jpg

Snjezana Nina Vukas (ERYT 500, RPYT, YACEP)

Osnivačica škole, glavni predavač na 200-satnom, 300-satnom i Prenatal programu

Kao jedna od pionirki dinamične joge u Hrvatskoj i prva učiteljica u Hrvatskoj certificirana za podučavanje dinamičnih sustava u školi priznatoj pri svjetskog asocijaciji Yoga Alliance, Snjezana Nina Vukas u programe Sangha yoga school unjela je skoro dva desetljeća iskustva u prakticiranju i edukaciji dinamičnih stilova (Ashtanga yogom počela se baviti1998.g. u Londonu), kao i više od desetljeća podučavanja;  yogu je počela podučavati tijekom obuke za učitelje u Miami yogashali 2005. godine.
Educirala kod najboljih svjetskih učitelja Ashtanga yoge i Vinyasa yoge za koju završava i formalno obrazovanje kroz 500-satni program Prana flow yoge sa Shiva Reom.
Uskoro završava edukaciju za Integrativnog tjelesno-orjentiranog psihoterapeuta pri International CoreEvolution i CoreSoma institutu. 

marija buljan (dr Med, dr.sc. ryt200)

Anatomija i fiziologija, TT200

Marija Buljan, doktorica medicine i yoga učiteljica, završila je edukaciju za yoga učiteljicu upravo u Sanghi. 

dubravko .jpg
lovre .jpg

Dubravko Harapin

Ayurveda (TT200, TT300) 

Dubravko Harapin kvalificirani je praktikant Ayurvede (indijske tradicionalne medicine), prirodnog liječenja te različitih tipova i vrsta manualnog i energetskog rada na tjelu. Svoje obrazovanje stekao je na vodećim institucijama diljem svijeta (SAD, Indija, Tajland, Švedska, Engleska). Iako u svojoj praksi prvenstveno koristi Ayurvedu, u istu uvodi i druge modalitete koji se zasnivaju na principima holističkog pristupa zdravlju.
Dubravko je učenik jednog od najvećih svijetskih autoriteta i autora ayurvedske literature, Dr. Vasant Lad-a, zahvaljujući kome uspješno spaja akademsko i tradicionalno znanje. Studij Ayurvede na “Ayurvedic Institute”, jednoj od vodećih institucija za ayurvedsko obrazovanje izvan Indije, završava 2002. godine u Albuquerque-u, SAD.

 

 

danijel dubičanec

Thai yoga, Acro Yoga (TT200, TT300) 

Danijel Dubičanac jogu vježba od 1993. godine. Nakon nekoliko godina svakodnevne vježbe koja ga ozdravljuje od posljedica teške prometne nesreće, u želji da produbi znanje i susretne jogije, putuje u Indiju. Uči od prof.Lakshmankumara, umirovljenog pročelnika katedre za jogu Dharvarskog sveučilišta. U Rišikešu susreće svami Krišnu, izravnog učenika svamija Višnudevanande, pionira joge na Zapadu i utemeljitelja prvog programa za edukaciju učitelja joge. Stekavši certifikat društva Divine Life, na svamijev poticaj počinje podučavati hatha yogu u Zagrebu 1997. godine. U svom radu naglašava važnost unutrašnjeg iskustva položaja. Rado razmjenjuje znanja i ideje s prijateljima iz drugih stilova joge.


 

Lovre marinkovic 

Anatomija i fiziologija, yoga terapija (TT300) 

Lovre je diplomirani fizioterapeut, osteopat te je trenutno na edukaciji iz Ayurvede. Izabrali smo ga za predavača anatomije i yoga terapije upravo zbog njegovog interesa za holistički pristup zdravlju koji prelazi granice fizičke anatomije i teoretskog znanja. Kao fizioterapeut i osteopat koji se svakodnevno bavi terapijama, Lovre kroz svoj rad s ljudima istražuje ljudsko tijelo na svim razinama, te svojim terapijama i stručnim savjetima pomaže mnogima.