jasna.jpg

Jasna je certificirana učiteljica yoge (RYT 200) te Prenatal yoge (RPYT), plesačica i koreografkinja. Diplomirala je povijest umjetnosti i španjolski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Počinje se baviti plesom od ranog djetinjstva, najprije u plesnom studiju Tihane Škrinjarić, Studentskom eksperimentalnom kazalištu pod vodstvom Mile Rackov te u plesnom studiju Action voditeljice Kornelije Kosanović Koni. Od 2004-2011 bila je član profesionalnog plesnog ansambla Kelkope, a 2011. osniva Plesni studio Evolution i od 2013. stječe status slobodnog umjetnika-plesač suvremenog plesa.
Ljubav prema plesu i pokretu dovodi ju i na yoga prostirku te kasnije na edukaciju za yoga učitelja u Sangha Om yoga school. U Sanghi je završila i program za učitelje Prenatal yoge, te se dalje educira kroz razne radionice našeg naprednog programa za yoga učitelje.

Jasna je strastveni putnik te u slobodno vrijeme otkriva nove horizonte i sve ljepote naše planete.
U Sanghi ponekad mijenja stalne učitelje i asistira Nini na obuci za učitelje yoge u Sanghi i na dalekoj Šri Lanki. Više o Jasni pročitajte u razgovoru O yogi i putovanjima a Jasnom Perin.