lara profil.jpg

Certificarana joga učiteljica, po struci diplomirana grafička dizajnerica, a i samouka ilustratorica 'čije ilustracije možete pogledati na IG profilu @larchi_arts te možda naručiti čestitku, razglednicu ili pozivnicu za posebne prilike.

Yogom se bavi od 2013. godine pod vodstvom Ive Mertić koja joj otvara put prema yogi. Lara o svojoj yoga praksi kaže: "Yoga je disciplina koja me ispunjava na fizičkoj (asana), mentalnoj (meditacija) i duhovnoj razini (Bhakti). Praksa yoge duboko je utjecala na moj život, postala je način življenja, svakodnevno me uči poniznosti, dobroti, promjeni, tišini, mirnoći kroz niz pokreta i osvještavanje daha, te mi daje kontrolu i ljubav. Ona je moja veza s unutarnjim svijetom."

2015. godine Lara upisuje obuku za yoga učitelje u Sanghi kod Snježane Nine Vukas koju uspješno završava 2016.godine. Veliki izvor inspiracije i znanja na putu joge su joj Snježana Nina Vukas, Iva Mertić, Sharon Gannon, David Life, Tiffany Cruikshank te mnogi drugi domaći i inozemni učitelji. Također, veliku inspiraciju pronalazi u filozofiji yoge, proučavanju drevnih yoga spisa i pronalaženju njihove relevantnosti u modernom svijetu u kojem živimo.

U slobodno vrijeme Lara izrađuje prirodnu kozmetiku, voli kuhati, fotografirati ili provoditi vrijeme u prirodi, a više o Lari možete saznati u intervjuu Pet minuta s Larom Žigić.