maja profil.jpg

Maja yogu redovito vježba od 2008. godine, najviše Ashtanga, Vinyasa i Yin stilove. 2013. godine upisuje osnovnu obuku za joga učitelje u Gaia Yoga školi, a već iduće godine počinje s kontinuiranim podučavanjem u nekoliko studija. Osim osnovne obuke završila je i obuku joge za trudnice. Iskustvo vođenja takvih delikatnih satova, uz njezinu osobnu praksu, daju joj alat i samopouzdanje za sigurno i jednostavno prilagođavanje satova potrebama pojedinca i čitave grupe. 2018. godine prvi put asistira Senki Ljubić na joga odmoru. Trenutno pohađa naprednu obuku u Sangha Yoga Centru kod svoje učiteljice Nine Vukas.

Osim joge, neke strasti i interesi koji ju inspiriraju su putovanje, cjelovita prehrana, aromaterapija, psihologija, književnost, ples i plivanje. Uvijek će rado porazgovarati o namirnicama biljnog podrijetla, te s veseljem savjetovati kako složiti maštovit i hranjiv obrok, ili kako si olakšati tegobe uz pomoć eteričnih ulja. Iako trenutno ne putuje koliko bi željela, svakodnevno si priušti boravak u prirodi, i smatra da je to velika privilegija koju ima. Važno joj je da uz sebe uvijek nosi dobru knjigu, uz koju čak i putovanja tramvajem postaju užitak ;) Plesom i plivanjem se bavila davno prije nego je upoznala jogu, ali to su uz bicikliranje i hodanje dvije aktivnosti kojima se uvijek vraća.
A povratak sebi, smatra, ono je čemu trebamo težiti sa svakim dahom, na prostirci i izvan nje.Više o Maji saznajte U šetnji s Majom Dragojević