Put svakog yoga učitelja započinje upoznavanjem mogućnosti vlastita tijela, kreiranjem osobne yoga prakse te dubljim povezivanjem sa samim sobom. Želja nam je pomoći vam na ovom putu i osigurati vam stručnu podršku uz individualan pristup. Kako bismo to postigli, ograničili smo grupe na maksimalno 15 polaznika te smo za vas kreirali mentorski sustav. Osim što se u bilo kojem trenutku možete obratiti Snježani, svakom od vas biti će dodjeljen mentor koji će vam pomagati u zadatcima, promatrati vaše yoga satove i slično.

Uspješno završeni 200 satni program, osposobljava svakog polaznika za sigurno i kompetentno podučavanje, demonstriranje naprednijih asana, integriranje mantre, mudre i meditacije u satovima te koristenje čvrstih i sigurnih hands-on asistencija.

U sklopu 300 satnog programa pripremili smo napredne radionice koje će vas dublje uvesti u sustav Vinyasa flow yoge. Uspješno završeni program produbiti će vaše razumijevanje svih jogičkih disciplina te vam pružiti kompletno znanje potrebno za kvalitetno vođenje master satova i tematskih radionica.

Oba programa pružaju kvalitetnu platformu znanja za sve buduće edukacijske nadogradnje koje su sastavni dio životnog puta svakog yoga učitelja.

Yoga je put prema samospoznaji i disciplina čije proučavanje traje čitav život. Želja nam je osvijetliti vam put i podržati vas u prvim koracima.
 

NAŠI POLAZNICI O NAMA..

Yogom se bavim trinaest godina ( sada mi je 46, kažu da nikada nije kasno ) i u jednom trenutku sam osjetila da mi je potrebno nešto više .U SANGHI sam našla sve što sam tražila, pa i više od toga...želim prenijeti to ogromno i prekrasno znanje  drugima. Yoga je za mene vještina koja me smiruje, liječi, podiže samopouzdanje i raspoloženje, poučila me disciplini, daje mi snagu za borbu sa životnim nedaćama... Dobila sam vjeru u napredak- kada vidiš da još uvijek možeš napraviti nešto što ti se još jučer činilo nemoguće!
Mirna Rakas, Osijek (TT 200 šk.g. 2012./2013.)

Om TT sam upisala zbog predivne učiteljice koja nesebično dijeli svo svoje znanje sa učenicima. zbog gostujućih učitelja koji svojim dugogodišnjim znanjem i praksom i svojom izvrsnosti otkrivaju nove načine sagledavanja asana, vinyasa, životnih filozofija i donose pozitivnu kreativnu energiju u živote učenika.
Slavica Zrilić, Zagreb (Om TT 200, šk.g. 2011./2012.)

Presretna sam šro sam upisala TT. Škola mi je prije svega pomogla da se fokusiram na bitno. Teško je to objasniti... Moja praksa je poprimila jednu novu dimenziju. U svakom slučaju jako dobro iskustvo...
Sunčica Bulešić, Pula (TT 200, šk.g. 2012./2013.)

Odluku da nastavim školovanje u jogi donjela sam vrlo impulzivno. Vinyasa flow yoga stil je koji me silno intrigirao, a kad je vinyasa flow u pitanju Snježana je kamen temeljac u
Hrvatskoj. Nisam prethodno vježbala sa Snježanom, pa sam bila presretna kad mi je otvorila mogućnost da učim kod nje. Snježana je inspirativna učiteljica koja je i sama učila kod
najboljih. Svoje znanje prenosi nesebično, s dubokim razumijevanjem za svoje učenike, bez predrasuda i procjena, bez požurivanja. Uz nju sam naučila sve što znam o vinyasa flow
yogi i puno više. Stekla sam veliko samopouzdanje i nadahnuće da dalje učim i podučavam. Sangha je postala moj novi dom, mjesto učenja i predivne energije koju dijele divne jogini!
Namaste!
Senka Ljubić, Zagreb (Om TT 500)

Već neko vrijeme želja mi je bila da se obučim za yoga učitelja - kako sam sve više postajala svjesna da ashtanga slijed nije nešto što ću moći u cijelosti savladati (iako ashtangu - onako za svoj gušt i dalje volim, kao i hatha yogu sa kojom sam u stvari započela svoj put yoge) nekako mi je logično bilo ući u Vinyasu i jednostavno Om Yoga School je bila savršeno rješenje. Vrlo sam zadovoljna i sviđa mi se kako Snježana i svi ostali njeni suradnici i suradnice to odrađuju.
Koliko sam savladala do sada - ne mogu točno reći - no jako mi je važno kada slušam predavanja, kada razgovaramo o yogi, vođenju satova i svemu ostalo - znanja koja primam slažu se poput kocica i sve postaje nekako meni jasnije i razumljivije što se isto tako vidi i u mojoj praksi...
Željka Harčević, Sisak (TT 200, šk.g. 2012./2013.)

Upisati OmTT je bila jedna od ljepših odluka koje sam donijela do sada!
Nisam ni znala zašto sam upisala školu, valjda da produbim svoje znanje o jogi, ni na kraj pameti mi sada vođenje satova joge biti jedan od poslova koje trenutno radim i u čemu uživam. Po mojim polaznicima satova joge vidim da sam dobro naučila to što radim jer su nakon sata zadovoljni, sretni i neozlijeđeni!
Samo tu nije cijela priča, osobno sam napredovala u puno stvari kroz TT. Primjerice, prije nisam mogla složiti rečenicu pred više ljudi koji pozorno gledaju u mene da se ne zbunim i zacrvenim, a sada sigurna u sebe držim satove joge grupama ljudi!! :)
I za kraj u školi sam se sprijateljila s prekrasnim ljudima s kojima se i sada družim i tek sada uživam u osobnoj praksi joge koja se svakako produbila jer se previše ne zamaram detaljima nego opuštena plovim s dahom...
Kika Musić, Zagreb (Om TT 200, šk.g. 2011./2012.)

Za svoju daljnju edukaciju odabrala sam OM yoga školu kako bih naučila principe vinyasa yoge. Zanimalo me kako se slažu logični vinyasa slijedovi te kako ih prilagoditi polaznicima i uvjetima. Snježana, voditeljica programa, učila je od najboljih svijetskih učitelja i to nam je znanje predala u skladnim i logičnim vikend radionicama.
Kroz godinu dana obuhvatili smo sistem vinyasa yoge te se u ugodnom društvu educirali za još malo spretnije učitelje.
Tena Rebrenjak, Zagreb (Om TT 500)

TT500 u Om Yoga School sam upisala zato što je postojao jasan plan i program obuke, što nije uvijek uobičajeno za programe obuke TT500, s unaprijed određenim temama, datumima i najavama predavača. Imala sam dojam da je Om Yoga School ozbiljna škola koja zna što radi i ima viziju kako od svojih polaznika zatražiti da pređu granice vlastite ugode i na taj način dobiti kreativne i zanimljive rezultate, i odgojiti novu generaciju originalnih i maštovitih učitelja.
Jako mi se svidjelo što je u program obuke za TT500 sadržavao karma projekt, za koji mi se unaprijed činilo da će biti ujedno i izazov ali i da će mi donijeti veliku nagradu, što se pokazalo točnim.
Uz sve navedeno, Snježanini satovi vinyase i prane flow bili su mi oduvijek jako zanimljivi, izazovni, najljepše koncipirani i najsličniji onome što ja radim i volim. Stoga sam se nadala da ću u Om Yoga School naučiti kako kreirati vinyasa flow sat na način da on meni bude zanimljiv, a mojim polaznicima i koristan.
U zadnjih godinu dana, otkako sam upisala TT500, naučila sam kreirati vinyasa flow sat prema obrascima koji su logični i pametni; naučila sam kako stvoriti vlastiti vinyasa flow sustav za svoje polaznike, i iako sam se i do tada trudila da svaki moj sat bude zanimljiv i uvijek drugačiji, otkako sam naučila kako  pametno graditi vinyasu, odnosno koristiti krame, moji su satovi logičniji, jasniji i daju bolje rezultate.
Otkako sam upisala TT500 u Om Yoga School, bolja sam učiteljica joge i bolje prenosim svoje ideje svojim učenicima, i nakon svakog odslušanog TT vikenda znam kako još bolje prilagoditi svoje ideje svojim polaznicima. Svakako bih preporučila TT500 u Om Yoga School svakom učitelju koji voli i želi prenositi dalje vinyasa flow sustav.
Sanja Radović, Zagreb (Om TT 500)

Školu za yoga učitelje sam upisala jer sam željela detaljnije ući u praksu osobnog vježbanja i osvjestiti detalje, iskreno nisam imala nikakva očekivnja. Na kraju sam naučila i više nego sam mogla i sama predpostaviti. Danas sama mogu prilagoditi osobnu praksu trenutnom stanju i prijateljima savjetom pomoći koja vježbica bi im u određenom trenutku dobro došla. Sretna sam što sam završila Om yoga školu jer danas imam vrijedna prijateljstava i iskustvo koje iskreno cijenim.
Željka Županić, Zagreb (Om TT 200 šk.g. 2011./2012.)