Program za edukaciju yoga učitelja Sangha Om yoga school sastoji se od 200 i 300 satnog programa osmišljenog u skladu sa visokim standardima Yoga Alliance-a te djeluje je u sklopu Sangha yoga centra.
Yoga Alliance najveća je svjetska asocijacija za registraciju i provjeru kvalitete yoga učitelja i yoga škola. Diploma škole verificirane od strane Yoga Alliance-a važeća je svugdje u svijetu.
Program je osmislila Snježana Nina Vukas (E-RYT 500), osnivačica i voditeljica Sangha studija,  vodećeg yoga studia u Zagrebu. Program škole plod je dugogodišnjeg iskustva u prakticiranju i podučavanju te dugogodišnje edukacije na području Ashtanga yoge, Vinyasa flow yoge te Prana flow yoge i drugih jogičkih stilova.

Uz Snježanu, školi se, u sklopu 300 satne edukacije pridružuju i gostujući predavači i vodeći yoga učitelji poput Davida Swensona, Gabriele Božić, Twee Merrigan, te je još cijeli niz stranih i domaćih stručnjaka na području Ayurvede, anatomije i fiziologije, Thai yoga masaže i bodyworka, prirodne prehrane te ostalih srodnih disciplina i znanosti.

STIPENDIJE

Sangha Om yoga school svake školske godine dijeli po jednu stipendiju za polaznike osnovnog, 200-satnog programa. Prva smo škola koja je počela djeliti stipendije te pokrenula trend stipendija - na ovo smo vrlo ponosni!
Rok za slanje molbi za stipendiju šk. god. 2014./2015. je od 1.4.2014. - 1.6.2014. Molbe slane prije ili poslje navedenog roka nećemo uzimati u obzir.
Molbe šaljite na sanghaomyogaschool@gmail.com
Prednost imaju dugogodišnji vježbači (min. dvije godine prakticiranja nekog dinamičnog yoga stila) i polaznici Sangha yoga centra koji su ili nezaposlene osobe i/ili studenti kojima bi edukacija pomogla u zaposlenju.
Stipendist će biti obaviješten najkasnije do 15.6.2014.