Program za edukaciju yoga učitelja Sangha Om yoga school sastoji se od 200 i 300 satnog programa osmišljenog u skladu sa visokim standardima Yoga Alliance-a te djeluje je u sklopu Sangha yoga centra.
Yoga Alliance najveća je svjetska asocijacija za registraciju i provjeru kvalitete yoga učitelja i yoga škola. Diploma škole verificirane od strane Yoga Alliance-a važeća je svugdje u svijetu.
Program je osmislila Snježana Nina Vukas (E-RYT 500), osnivačica i voditeljica Sangha studija,  vodećeg yoga studia u Zagrebu. Program škole plod je dugogodišnjeg iskustva u prakticiranju i podučavanju te dugogodišnje edukacije na području Ashtanga yoge, Vinyasa flow yoge te Prana flow yoge i drugih jogičkih stilova.

Uz Snježanu, školi se, u sklopu 300 satne edukacije pridružuju i gostujući predavači i vodeći yoga učitelji poput Davida Swensona, Gabriele Božić, Twee Merrigan, te je još cijeli niz stranih i domaćih stručnjaka na području Ayurvede, anatomije i fiziologije, Thai yoga masaže i bodyworka, prirodne prehrane te ostalih srodnih disciplina i znanosti.