home01.jpg

Sangha Yoga centar osnovan je u listopadu 2006. godine. Riječ 'Sangha' u prijevodu sa sanskrta znači zajednica.

Viziju koju je imala osnivačica studija Snježana Nina Vukas bila je stvoriti ugodan prostor gdje će svaki pojedinac, uz individualan pristup i kvalitetne, iskusne i certificirane učitelje koji podučavaju s ljubavlju i predanošću, otkrivati sve blagodati ove drevne discipline. Mjesto koje će biti zajednica pozitivnih ljudi, oaza mira u kojoj će se svi osjećati ugodno i koje će cijenom biti pristupačno svima.

Sangha je prvih pet godina djelovala u Gundulićevoj ulici, zatim nekoliko godina na Ilici da bi se danas smjestila u jednu od najljepših zagrebačkih ulica - Radićevu 7. Kuća u kojoj se nalazimo rodna je kuća Miroslava Krleže a na prizemlju se nalazi legendarni zagrebački cafe bar ''Krolo''.

U Sangha yoga centru možete vježbati Vinyasa Flow yogu (Prana flow, Surya flow, Easy flow, Chandra flow) u kojoj su Sangha učitelji vodeći učitelji na ovim prostorima, Ashtanga yogu,  ABC yogu za početnike, Prenatal yogu, Yoga terapiju, Restorativnu yogu, te prakticirati meditaciju i relaksaciju i pranayamu. Uz regularne satove yoge, na koje se ne trebate najaviti, u Sanghi možete sudjelovati na raznim radionicama i predavanjima posvećenim yogi i zdravlju općenito koje vode svjetski poznati učitelji, te završiti OM Sangha yoga school; osnovnu i naprednu obuku za yoga učitelje priznatu kod Yoga Alliance-a.
Ukoliko poželite privatni sat yoge s osobnim uputama i individualnim pristupom, slobodno nam se obratite!

Karma yoga
Da bismo yogu učinili dostupnu svima, održavamo besplatne yoga satove koje vode naši mladi učitelji iz TTC programa za učitelje.

Zajednica
Svjesni smo da postoje mnogi u zemlji i svijetu kojima je potrebna pomoć i vjerujemo u ''giving back to the community'', odnosno u davanje našoj zajednici. Zbog toga par puta godišnje održavamo besplatne satove na bazi donacija te doniramo sredstva zakladama i udrugama koje podržavamo.

Ekologija
Vjerujemo da je očuvanje našeg okoliša od velike važnosti te da smo svi odgovorni za našu divnu planetu i nasljeđe koje ćemo ostaviti iza sebe za buduće naraštaje. U studiju koristimo prirodne preparate za čišćenje koji ne uzokuju onečišćenje naših voda. Također, sva sredstva za tuširanje, sapuni za pranje ruku, šamponi i sl. koje koriste naši polaznici, imaju Bio certifikat, što znači da su biorazgradivi i nježni za kožu. Recikliramo i koristimo štedne žarulje.