Broj 108 ima važno značenje u tradiciji yoge. Male (brojanice) imaju 108 kuglica, a pomoću mala se broje mantre. Vjeruje se da ponavljanjem ulazimo u dublje stanje svijesti a sam broj 108 donosi posebnu energiju, onu koja nas spaja s božanskim.
Ponavljanje 108 Namaskara ima pročiščavajuće djelovanje na tijelo, um i duh. Repeticije nam dozvoljavaju da se fokusiramo više na dah i na trenutak pa tako praksa postaje meditacija u pokretu, a posebna energija koja se stvori tijekom ovakve prakse je opipljiva i magična. 

Praksu će voditi deset naših učitelja; neke od njih vode stalne satove u Sanghi, neki su uzeli pauzu od podučavanja pa se samo ponekada pojavljuju na zamjenama, no svi su i dalje dio naše obitelji i zajednice. Svaki učitelj provest će vas kroz deset odabranih Namaskara. U Sanghi vodimo desetak ili više različitih Namaskara, od onih klasičnih Ashtanga, raznih tematskih Viyasa Namaskara do jednostavnih početničkih te uzemljujućih, Chandra Namaskara. 

NE trebate odvježbati svih 108 sljedova. Možete se odmarati kada god vam paše; u Balasani, sjedećem ili nekom drugom položaju. 
Molimo Vas da se najavite putem maila. Namaste

Nakon 108 Namaskara slijedi kirtan sa Taranom.