Dođite na humanitarni masterclass s Ninom Vukas, odvježbajte, naučite nešto novo i ujedno nam pomozite prikupiti sredstva za pomoć pesekima u tzv. kill skloništima. Obzirom da svi u Sanghi imamo uglavnom udomljene ljubimce i jako volimo peseke te smo upoznati s problematikom nekih skloništa u hrvatskoj, želja nam je pomoći volonterima i udrugama koliko možemo. Više o kill skloništima možete pročitati ovdje

Defy gravity masterclass posvećen je balansima; od onih stojećih do balansa na rukama. Naučite što je to aktivacija centra, kako izolirati određene grupe mišića a kako bi stabilizirati zglobove te kako koristiti dah kao osnovni alat za osjećaj snage i lakoće tijela u ovim, često izazovnim pozicijama. 
Obzirom da će Nina davati modifikacije za sve intenzivnije asane, sat je otvoren za sve osim potpune početnike (osobe koje ne vježbaju yogu). 

Minimalna donacija je 50 kn. Rezervacije za sat su obavezne, a kako bi rezervirali svoje mjesto molimo da ispunite obrazac ispod i uplatite donaciju za sat na račun naše udruge s koje ćemo novac prosljediti dalje volonterima i udrugama koji se brinu o ovim pesekima. 

Podaci za uplatu: 
Sangha joga klub, Zagreb
IBAN:HR2824840081106405513
Opis: donacija za peseke

Ime i prezime *
Ime i prezime