Ovo je uvodna radionica napredne Vinyasa flow obuke Sangha Om yoga school i bazični modul Spanda Vinyasa - the art of flow sustava. Na radionici ćete naučit temeljna načela ovog Vinyasa flow sustava na koja kasnije, kroz druge module poput Elemental Vinyasa, Chakra Vinyasa i Mandala Vinyasa koje je teško slušati bez ovog osnovnog, možete nadograđivati svoje znanje i razumijevanje Vinyasa flow yoge.  
Snježana Nina Vukas pionirka je Vinyasa flow yoge u Hrvatskoj. Njezin sustav poznat je i u inozemstvu te često gostuje na međunarodnim radionicama i festivalima gdje često podučava. 

Radionica je namjenjena: 

- Svim polaznicima Sangha Om napredne Vinyasa obuke (i onima koji su završili 200 satnu Sangha obuku)
- Svima  koji planiraju slušati neke od budućih modula (Elemental Vinyasa, Chakra     Vinyasa, Mandala Vinyasa) a NISU završili Vinyasa flow obuku u Sangha Om yoga school (ova radionica preduvjet je za slušanje drugih modula)
- Svim učiteljima Vinyasa flow yoge koji žele produbiti svoje znanje o ovom sustavu
- Svim praktikantima Vinyasa yoge koji žele znati više o Vinyasa flow sustavu

Program radionice:

- Predavanje o Tantri i tantričkim korjenima Vinyasa flow sustava i Hatha yoge općenito, te modernoj povijesti Vinyasa flow yoge
- Predavanje o osnovama anatomije i biomehanike na kojima se ovaj sustav Vinyasa yoge bazira
- Predavanje o suptilnoj anatomiji - elementi, chakre i povezanost tijela, uma i duha
- Progresivni Surya Namaskar i Progresivni Chandra Namaskar
- Osnove slaganja slijedova u Vinyasa flow yogi
- U sklopu radionice Nina će održati i dva masterclassa koja su, ukoliko ima mjesta, otvorena i za one koji ne dolaze na čitavu radionicu

Raspored: 

Sub+Ned

10:00-12:00 Masterclass
13:00-17:00 Radionica

Cijene: 

Čitav vikend (mc, radionica, materijali): 800 kuna
Jedan masterclass: 100 kn

Sangha Om TT 300 / 200 / YT popust 10%

Za rezervaciju molimo ispunite pristupnicu ispod. Rezervacije zatvaramo 5.5. ili ranije ukoliko se popune sva mjesta. Obzirom da su ove radionice vrlo interaktivne, kako bi osigurali kvalitetu radimo u malim grupama do 12 polaznika pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! 

 

Ime i prezime *
Ime i prezime
* prednost imaju polaznici cjelokupne radionice. ako se prijavljujete samo na masterclass vaše mjesto ćemo potvrditi najkasnije do 7.5.
Sangha joga klub, Zagreb HR2824840081106405513 Donacija: 200 kn