Vikend posvećen različitim sljedovima Integral Vinyasa yoge. Radionice je dio 300 satne edukacije za yoga učitelje, no otvorena je za sve one koji poznaju osnovne sljedove Integral Vinyasa yoge. 
Teme u subotu i nedjelju su različite i nepovezane, pa je moguće je doći samo na jednu radionicu kao i samo na masterclass u sub i/ili ned. 

Integral Vinyasa yoga - Mandala flow
Subota 10:00 - 12:00 masterclass
13:00 - 17:00 - predavanje + praktikum

Mandala Vinyasa - odnosi se na vrlo fluidne sljedove asana kroz koje prolazimo kroz takozvane Mandala prijelazne vinyase, odnosno krećemo se na prostirci u krugovima pa ponekad gledamo bočno, ponekad, iza, ponekad naprijed. Osim ovih prijelaznih vinyasa, fluidnost prakse dobivamo i kroz tzv. pulsacije u asanama. Ovakvi sljedovi pripremaju tijelo za dublja otvaranja te im je veći fokus fleksibilnost no snaga i kvalitete vode i zraka. 

Integral Vinyasa yoga - Chandra flow
Nedjelja 10:00 - 12:00 masterclass + yoga nidra
13:00 - 17:00 - predavanje + praktikum

Chandra flow sljed je u kojem su fokus uzemljujuće, spore i restorativne asane te duže zadržavanje pozicija. Nakon Chandra flow Namaskrara kojem je namjera da se tijelo dovoljno zagrije kako bi sigurno ulazili u asane, stojeći i sjedeći sljedovi kreirani su tako da podržavaju kvalitete Chandre (mjeseca); spori su s jednostavnim prijelaznim vinyasama, uzemljujući kroz duža zadržavanja s fokusom na prisutnost, snagu te restorativne asane i duboko i duže opuštanje na kraju prakse. 

Za satove kao radionice potrebna je rezervacija - molimo ispunite obrazac ispod. 

Cijene: 
Full ws (sub i ned) - 880 kn (TT 800)
Samo jedan dan - 500 kn (TT 450)
Masterclass - 100 kn
 

Name *
Name