1. dio - 29./30.04. 
Muladhara flow – Connect to your roots
Svadhisthana flow – Unleash boundless creativity

Integral Vinyasa - Chakra flow
radionica dio je napredne, 300 satne obuke za učitelje Integral Vinyase, no otvorena je za sve zainteresirane yoga učitelje koji su upoznati s metodom Integral Vinyase te polaznike Sangha TTC-a. Chakra flow radionica sastoji se od tri dijela, odnosno tri vikenda. Moguće je prisustvovati samo jednom ili dva vikenda, no kako bi se dobilo zaokruženo znanje, poželjno je odslušati sve tri radionice.

Radionica je zamišljena kao nastavak Elemental flow modula; nakon što smo se kroz prethodne radionice dublje upoznali s anatomijom i biomehanikom asane, zatim kroz module Yoga & Ayurveda i Elemental Vinyasa zakoraknuli u suptilnu anatomiju te povezali fizičko i suptilno, Chakra flow modul posvećen je anatomiji suptilnog, mentalno – emocionalnog tijela.

Na ovom modulu učit ćemo kako koristiti napredne alate iz yoga škrinje znanja poput asane, pranayame, mudre, mantre, kriye, vizualizacije i meditacije kako bismo kroz medij fizičkog tijela, a zatim i uma, posegnuli u duboko u još neosviještene (i neosvijetljene) strukture fizičkog, mentalnog i emocionalnog, otpustili napetosti, emocionalne i mentalne blokade, te ostvarili svoj puni potencijal. Osim na tantričkim znanjima i modelu energetskog tijela (aura, nadiji, sedam chakri, Kundalini shakti), znanja koja će Nina prenijeti bazirana su i na somatskoj psihologiji, odnosno tjelesno orijentiranoj psihoterapiji.*
(* Nina krajem 2017. završava trogodišnju edukaciju za integrativnog, tjelesno orijentiranog psihoterapeuta te nova znanja postepeno integrira u radionice i obuke za učitelje)

Na prvom i drugom dijelu radionice učit ćemo različite Namaskare, zatim napredne, duboke asane, pripremu i asistencije za iste, te kako kreirati naprednu i sigurnu asana praksu (masterclass) i kako integrirati mantru, mudru, pranayamu, filozofiju, vizualizaciju i meditaciju u praksu.
Treći vikend posvećen je višim chakrama i naprednijim yoga i drugim tehnikama poput pranayame, meditacije i vizualizacije koje služe kao ključ koji otvara vrata prema višim chakrama i neograničenom potencijalu koji se tamo nalazi.

Raspored:

1. dio - 29./30.04. 
Muladhara flow – Connect to your roots
Svadhisthana flow – Unleash boundless creativity


10:00 – 12:30 masterclass
14:00 – 17:30 predavanje + praktikum

2. dio - 27./28.05. 
Manipura flow – Awaken your inner power
Anahata flow - Open the gate to your love


3. dio - Rujan 2017.
Vishuddha – Trust your inner voice
Ajna – Know your truth
Sahasrara – All is One


točan raspored sati za treći dio objavit ćemo uskoro

Cijena vikenda:
850 kuna / Sangha TT 800 kn

Prijave za prva dva modula su otvorene, a kako bi se registrirali molimo ispunite prijavnicu: 

Ime i prezime *
Ime i prezime
Master satovi označavaju fizički izazovnu asana praksu. Iako za sve asane dajemo modifikacije, na vama je da osjetite granice vašeg fizičkog tijela i ocjenite svoju razinu snage i fleksibilnosti. Sangha udruga i učitelji stoga nisu odgovorni za eventualne ozljede tijekom ove radionice.