IMG_6919.JPG

Dubinski rad na psoasu

Najvažniji, a toliko zapostavljen skeletni mišić u tijelu. Smješten duboko unutar prednje strane zgloba kuka i lumbalne kralježnice, psoas je krucijalan mišić za optimalnu posturu, kretanje i generalno blagostanje tijela. Njegova funkcija i važnost sežu daleko iznad biomehanike, prema živčanom i energetskom sustavu. Razumijevanje i rad na psoasu može pomoći u eliminaciji bolova u donjim leđima, zdjelici i nogama, u postizanju ispravne posture tijela, reduciranju trauma i stvaranju slobodnog energetskog protoka. Svaka različitost u tenziji njegove lijeve u odnosu na desnu stranu afektirati će posturu, samim time i unutarnje organe, živce i žlijezde. Duboki rad na psoasu odnosi se na:
OPUŠTANJE – ISTEZANJE – BALANSIRANJE

Dubinski rad na psoasu jedan je od modula dvogodišnje edukacije, tj. "Škole masaže abdomena" koja integrira Thai masažu i masažu abdomena u strukturalna terapiju. Škola se održava u trajanju od dvije godine kroz module koji će se održavati od 2017./2019.) u Rovinju. Modul "Dubinski rad na psoasu" jedini je modul otvoren svim naprednim praktičarima masaže neovisno hoće li sudjelovati u dvogodišnjoj edukaciji. 

su4.jpg

O Suzani Janković 

Tajlandsku masažu započinje učiti 2007. u udruzi Kuća Sunca (danas Haber Bodywork) uz Davora Habera, gdje završava osnovnu te svu naprednu obuku. Ostale pristupe Tajlandskoj masaži uči na brojnim gostujućim radionicama Thai masaže održanima u Hrvatskoj i izvan nje, poput Osteo Thai i Dinamične Thai masaže (Takis, David Lutt), Kraniosakralne terapije i Miofascijalne masaže (Howard Evans). 2011. godine, uz učitelja Noama Tyrolera Suzi postaje prvi certificirani instruktor Thai Acupressure u Hrvatskoj (The Noam Tyroler School of Thai Acupressure and Thai Massage). Svake godine Suzi odlazi na Tajland gdje uči s učiteljima Pichestom, Doris Kolling i Ohm Rinraya. Na Tajlandu također završava obuke za Chi Nei Tsang - abdominalnu masažu i detox unutarnjih organa, Kersai Nei Tsang kod Ohm Rinraya u Ohmshali te naprednu obuku Abdominal Chi masaže uz Doris Kolling (Sunshine massage school). Danas Suzi svakodnevno odrađuje tretmane po cijeloj Hrvatskoj te vodi obuku Thai Yoga masaže, akupresure i abdominalne masaže.
Suzi je i certificirana učiteljica Kineske yoge, Integral Vinyasa yoge i Prenatal yoge, osnivačica Zanshin yoga centra u Puli. 

25465674_10212876477840077_25345424_n.jpg

Raspored:

Subota i nedjelja: 
9:00 - 13:00 tečaj
13:00 - 15:00 pauza
15:00 - 19:00 tečaj

Cijena: 1500 kn (1350 za prijave do 1.2.)

Za prijavu molimo ispunite obrazac ispod te rezervirajte svoje mjesto na radionici uplatom nepovratnog pologa u iznosu od 300 kn na račun Sangha joga kluba, Zagreb:  HR2824840081106405513  (opis: za psoas radionicu). 
 

Ime i prezime *
Ime i prezime