asana+iva+01.jpg

BALANSI - UKLANJANJE PREPREKA RASTU

Subota 17.03. / 10:00 - 12:00 sati

Balansi su alat koji ćemo se u sklopu ove joga prakse poslužiti da bi učili o sebi. Bakasana, Ardha chandrasana, Vrksasana, Galavasana, Eka pada koundinyasana – neki od tih položaja, kao i oni koji im prethode, poslužit će da osvijestimo našu reakciju na takve fizičke izazove, da otkrijemo što stoji na putu između nas i tih položaja i da, ako je pod našom kontrolom, te prepreke polako počnemo uklanjati. Možda ćemo otkriti pomanjkanje snage ili pokretnosti, a možda čak osvijestiti obrazce kretanja i ponašanja koji nam ne služe.

Naravno, nije važno da uistinu uđemo u bilo koju od ponuđenih asana već da se promatramo na putu do pokušaja da ih napravimo. Ulaskom dublje u položaj nećemo smatrati izvođenje najintenzivnije opcije asane već usmjeravanje pažnje dublje prema sebi da bismo tim promatranjem i samoproučavanjem došli do odgovora gdje u tom trenutku trebamo biti i što trebamo raditi da bi prakse bila učinkovita i služila našem rastu. 

Rezervacija obavezna putem obrasca ispod. 

Cijena: 100 kn / 80 kn*  
*za TTC i Sangha članove s Sangha karticom koja vrijedi taj mjesec

 

Ime i prezime *
Ime i prezime
Cijena za clanove je 80 kn
Master satovi označavaju fizički izazovnu asana praksu. Iako za sve asane dajemo modifikacije, na vama je da osjetite granice vašeg fizičkog tijela i ocjenite svoju razinu snage i fleksibilnosti. Sangha udruga i ucitelji stoga nisu odgovorni za eventualne ozljede tijekom ove radionice.