o školi

Sangha Om yoga school, sada Spanda Vinyasa yoga school, jedna je od najstarijih yoga škola za učitelje dinamičnih yoga sustava u Zagrebu i Hrvatskoj. Utemeljiteljica škole, Snježana Nina Vukas, pionirka je Vinyasa yoge u Hrvatskoj a danas i međunarodno priznata učiteljica ovog sustava. Stoga je upravo Vinyasa sustav osnovni fokus 200 i 300 satnog programa. 
U Sangha Om yoga school možete završiti osnovni 200 satnog program, zatim napredni 300 satni program te Prenatal yoga program. Svi programi registrirani su i osmišljeni u skladu sa standardima Yoga Alliance-a, najveće je svjetska asocijacija za registraciju i provjeru kvalitete yoga učitelja i yoga škola. Diploma škole verificirane od strane Yoga Alliance-a važeća je svugdje u svijetu.

Uspješno završeni 200 satni program osposobljava svakog polaznika za sigurno i kompetentno podučavanje skraćene Ashtanga yoga prve serije te različitih Vinyasa flow sljedova, odnosno vođenje Integralne Vinyase, sustava koji u svaku praksu integrira inteligentne asana slijedove te ostale prakse poput pranayame, mudre, mantre, i vizualizacije. Ovaj program pruža kvalitetnu platformu znanja za sve buduće edukacijske nadogradnje koje su sastavni dio životnog puta svakog yoga učitelja.

U sklopu 300 satnog programa polaznici imaju priliku dublje zaroniti u razumijevanje kompleksnog Integral Vinyasa sustava i naučiti podučavati tematske Vinyasa sljedove poput Elemental Vinyase i Chakra Vinyase. Moduli napredne anatomije i fiziologije te yoga terapije važan su dio programa kao i produbljivanje znanja o Ayurvedi. Uspješno završeni program produbljava razumijevanje raznih jogičkih disciplina te pruža znanje potrebno za kvalitetno vođenje master satova i tematskih radionica.

Prenatal yoga u Sangi prvi je registrirani Prenatal program u Hrvatskoj. Prenatal edukacija osposobljava za grupni i individualni rad sa trudnicama u svakom tromjesječju trudnoće. 


naša vizija

Put svakog yoga učitelja započinje produbljivanjem vlastite yoga prakse najprije kroz razumijevanje biomehanike asane a zatim i drugih yogijkih tehnika. Kada naučimo kako sigurno i pravilno prakticirati, drugi korak je naučiti pravilno i sigurno podučavati.  Želja nam je pomoći vam na ovom putu i osigurati vam najbolju edukaciju u Hrvatskoj.
Kako bismo vam pružili individualnu pažnju, ograničili smo sve grupe na maksimalno 15 polaznika.

Programe je osmislila Snježana Nina Vukas (E-RYT 500, RPYT) osnivačica i voditeljica Sangha studija,  vodećeg yoga studia u Zagrebu te prva certificirana učiteljica dinamičnih yoga stilova u Hrvatskoj. Programi škole plod su dugogodišnjeg iskustva u prakticiranju i podučavanju te dugogodišnje edukacije na području Ashtanga yoge, Vinyasa flow yoge te Prana flow yoge i drugih jogičkih stilova.

Snjezana Nina danas je i prepoznata internacionalna yoga učiteljica vinyasa yoge te osim u Hrvatskoj vodi i internacionalne radionice te sudjeluje na yoga festivalima i konferencijama. Više.. 

Uz Ninu škola okuplja tim vrhunskih stručnjaka na području yoge (svi naši učitelji završili su 500-satnu naprednu obuku), anatomije i fiziologije, kineziologije, medicine te Ayurvede. 

Yoga je put prema samospoznaji i disciplina čije proučavanje traje čitav život. Želja nam je osvijetliti vam put i podržati vas u prvim koracima.

Dobrodošli! 


Kontakt

Ime i prezime *
Ime i prezime