Upute za početnike

Čestitamo! Odlučili ste stvoriti jednu zdravu životnu naviku i krenuti na yogu. Da bismo Vam u tome pomogli pratite ovih nekoliko uputa i savjeta:

1. Krenite od početka 
Abc yoga namjenjena je za potpune početnike, dakle one koji nikada nisu vježbali yogu,te za one koji su vježbali neki drugi sustav (JUSŽ, Zen yoga, medical yoga) pa žele isprobati sustav dinamične yoge. Na ovim satovima naučiti ćete osnove i nakon mjesec ili dva biti spremni za druge, zahtjevnije satove. Čaki ako ste sportaš, vježbate pilates ili slično, i dalje preporučujemo abc yogu za početak.

2. Što je potrebno?
Nije se potrebno najavljivati za satove, samo se pojavite 10 ili 15 min prije sata. Za sat vam je potrebna udobna odjeća, mali ručnik i dobra volja. Vježbamo bosi. Prostirke, ciglice i druga pomagala možete posuditi u studiju. Ako imate svoju prostirku i želite vježbati na njoj, možete ju ostaviti u studiju. 

3. Upisni list 
Pri upisu ćemo Vas zamoliti da ispunite svoj upisni list (članstvo u Udruzi) u kojem ćete navesti i ozljede te bilo kakve zdravstvene probleme. Također Vas molimo da učitelja obavijestite o bilo kakvim ozljedama, nedavnim operacijama i slično.
Ako imate bilo kakva pitanja, dvojbe ili prijedloge molimo Vas da nam se obratite. Mi smo tu za Vas