Čestitamo! Odlučili ste stvoriti jednu zdravu životnu naviku i krenuti na yogu. Da bismo Vam u tome pomogli pratite ovih nekoliko uputa i savjeta:

1. Krenite od početka 
ABC yoga namjenjena je za potpune početnike, dakle one koji nikada nisu vježbali yogu,te za one koji su vježbali neki drugi sustav (JUSŽ, Zen yoga, i sl.) a žele probati Vinyasa flow ili Ashtanga sustav. Na ovim satovima naučiti ćete osnove i nakon mjesec ili dva biti spremni za druge, zahtjevnije satove. Čaki ako ste sportaš, vježbate pilates ili slično, i dalje preporučujemo ABC yogu za početak. 
Ukoliko imate neku ozljedu krenite sa Yoga terapija programom, a za trudnice imamo Prenatal program. 

2. Što je potrebno?
Nije se potrebno najavljivati za satove, samo se pojavite 10 ili 15 min prije sata. Prvi sat je besplatan. Za sat vam je potrebna udobna odjeća, mali ručnik i dobra volja. Vježbamo bosi. Prostirke, ciglice i druga pomagala možete posuditi u studiju. Ako imate svoju prostirku i želite vježbati na njoj, možete ju ostaviti u studiju. 

3. Pristupnica
Ukoliko vam se svidi vaš prvi sat te odlučite i dalje prakticirati yogu s nama, molimo vas da, prije idućeg dolaska i upisa, ispunite online pristupnicu za nominalno članstvo u našoj udruzi. Ukoliko niste ispunili online obrazac, moći ćete ga ispuniti i u Sanghi prije upisa, no kako bi ubrzali proces i smanjili gužve i čekanja, molimo vas da, ukoliko ste u mogućnosti, ispunite online pristupnicu. 

4. Yoga u Sanghi
Svaki yoga sat u Sangha yoga centru sastoji se od početne meditacije (centriranje, uzemljenje) i vježbi svjesnog disanja (pranayama), sljedova asana i završne relaksacije. Na kraju sata pjevamo mantru OM, a ponekad i druge mantre. 

5. Ostalo
Molimo vas da, ukoliko imate neke smetnje, ozljede i slično, prije sata o tome obavijestite učitelja. Izbjegavajte veće obroke minimalno dva sata prije sata i pijte dovoljno vode tijekom dana i prije sata kako bi ostali hidrirani. 

Dobrodošli!