Edukacijski tim

Snježana Nina Vukas ERYT 500
Osnivačica Sangha Om yoga school i Sangha yoga centra koji uskoro slavi osam godina postojanja. Prije povratka u Hrvatsku i otvaranja Sanghe živjela je i educirala se u Londonu i po Sjedinjenim državama gdje i podučavala yogu nekoliko godina prije povratka u Zagreb. 
Snježana je prvi certificirani učitelj dinamičnih yoga stilova u Hrvatskoj sa neizmjernim iskustvom u podučavanju. 

Osim yoga satova i edukacije u Sanghi i u Hrvatskoj vodi i internacionalne yoga radionice (Slovenia, Italija, Rusija, BiH) i odmore (Hrvatska, Bali, Kanari, Indija).  Više...

 

 

Lovre Marinković 
Lovre je diplomirani fizioterapeut, osteopat te je trenutno na edukaciji iz Ayurvede. Izabrali smo ga za predavača anatomije i yoga terapije upravo zbog njegovog interesa za holistički pristup zdravlju koji prelazi granice fizičke anatomije i teoretskog znanja. Kao fizioterapeut i osteopat koji se svakodnevno bavi terapijama, Lovre kroz svoj rad s ljudima istražuje ljudsko tijelo na svim razinama, te svojim terapijama i stručnim savjetima pomaže mnogima.

 

 

 

Dubravko Harapin
Dubravko Harapin kvalificirani je praktikant Ayurvede (indijske tradicionalne medicine), prirodnog liječenja te različitih tipova i vrsta manualnog i energetskog rada na tjelu. Svoje obrazovanje stekao je na vodećim institucijama diljem svijeta (SAD, Indija, Tajland, Švedska, Engleska). Iako u svojoj praksi prvenstveno koristi Ayurvedu, u istu uvodi i druge modalitete koji se zasnivaju na principima holističkog pristupa zdravlju.
Dubravko je učenik jednog od najvećih svijetskih autoriteta i autora ayurvedske literature, Dr. Vasant Lad-a, zahvaljujući kome uspješno spaja akademsko i tradicionalno znanje. Studij Ayurvede na “Ayurvedic Institute”, jednoj od vodećih institucija za ayurvedsko obrazovanje izvan Indije, završava 2002. godine u Albuquerque-u, SAD.
Više o Dubravku..

 

Danijel Dubičanec
Danijel Dubičanac jogu vježba od 1993. godine. Nakon nekoliko godina svakodnevne vježbe koja ga ozdravljuje od posljedica teške prometne nesreće, u želji da produbi znanje i susretne jogije, putuje u Indiju. Uči od prof.Lakshmankumara, umirovljenog pročelnika katedre za jogu Dharvarskog sveučilišta. U Rišikešu susreće svami Krišnu, izravnog učenika svamija Višnudevanande, pionira joge na Zapadu i utemeljitelja prvog programa za edukaciju učitelja joge. Stekavši certifikat društva Divine Life, na svamijev poticaj počinje podučavati hatha yogu u Zagrebu 1997. godine. U svom radu naglašava važnost unutrašnjeg iskustva položaja. Rado razmjenjuje znanja i ideje s prijateljima iz drugih stilova joge. Više..

+ gosti predavači (više info uskoro...)